Vi strävar efter en kontinuerlig utveckling av vår maskinpark. För att alltid ha det senaste när det gäller effektiva, flexibla maskiner med korta ställtider.

June Emballage förfogar över ett flertal moderna rillmaskiner, slits, stansmaskiner och hopfogningsmaskiner för snabb, flexibel och pålitlig produktion.
Affärsidé: en pålitlig partner

June Emballage ska vara en pålitlig partner - i dag och i framtiden. Vi strävar därför ständigt för att leva upp till vår vision: Vi ska vara marknadsledande inom vår nisch.

Initiativkraft genom hela kedjan

Hos June Emballage präglas arbetsdagen av den trivsamma, familjära stämningen. Kontaktvägarna är enkla och snabba. Samtidigt som vår snabba produktion ställer höga krav på förmågan att ta egna initiativ och agera flexibelt.

Det gäller för alla - oavsett om det handlar om offertgivning eller produktion. Krav som utvecklar, motiverar och inspirerar. Inte minst ikontakten med våra kunder.


 


Ett viktigt led i denna strävan är vår affärsidé:

June Emballage tillverkar produktanpassade transportförpackningar i wellpapp i små och medelstora upplagor. Vi gör det helt utan formatbegränsningar och med leveranstid inom 16 timmar.

Mikael Sandberg