SH_StoraEnso_Jkp0093sv_lowres

June Emballage startades 1988. Då, precis som nu, var behovet av snabba leveranser i små- och medelstora serier, stort. June Emballage blev därmed en välkommen samarbetspartner. 1993 flyttade June Emballage till egna lokaler på Torsviks Industriområde söder om Jönköping, där vi idag har vår tillverkning.

1997 köptes June Emballage av Stora Enso Packaging. Vi drivs på många sätt fortfarande som ett mindre företag med snabba beslutsvägar och familjär stämning. Självklart så finns det både bra och mindre bra saker med att ingå i en stor koncern men de bra sakerna väger helt klart över.

Några tunga poster som vi har tagit hjälp med från Stora Enso är Office extension, som togs i bruk 2008, där hela telefonin sköts av Stora Ensos växel i Falun. IT är också en sån sak som Stora Enso hjälpt oss med och 2010 var hela intregrationen klar. 2011 installerades vår nya och helt unika konveteringsmaskin.

All wellpapp köps internt, detta borgar för snabba och exakta leveranser.

Idag är June Emballage ett mycket modernt och välkänt företag på marknaden, med en modern maskinpark och dessutom med en av Europas bästa konveteringsmaskiner för små och medelstora serier.

Testa oss, vi lovar att ni inte blir besvikna!